O locuinta este o structura vie, este invelisul nostru mineral.

O locuinta pe care o construiti sau doar o remodelati devine un camin, locul in care veti avea confortul fizic si spiritual pe care il doriti.
Caminul trebuie sa fie in armonie deplina cu locul in care a fost amplasat, cu mediul inconjurator, cu modul de viata al celor care il locuiesc.

Aerul curat si ambianta placuta din locuinte sunt necesitati care conduc la o viata mai buna, mai sanatoasa.
Europenii isi petrec 90% din viata lor in spatii interioare inchise.
Sanatatea locuitorilor poate fi afectata chiar si la o concentratie redusa a substantelor daunatoare din mediul de locuit emisa de compusii de sinteza folositi in procesele de productie a materialelor de constructii si finisaje moderne.

Exista urmatoarele categorii ecologice:
-materiale naturale, cele obtinute din compusii gasiti in natura ( organici si minerali)
-materiale ecologice, cele care au impact scazut asupra mediului, in procesul de productie, utilizare sau reciclare (a caror prelucrare necesita un consum redus de energie si sunt biodegradabile);
-materiale sanatoase, cele care nu dauneaza sanatatii individului (putand fi naturale sau sintetice, ecologice sau nu).

Casa proiectata si construita cu materiale prietenoase cu mediul, cu echipamente si instalatii cu costuri reduse in exploatare, mobilata si decorata intr-o conceptie de spatiu integrat armonios in mediul inconjurator, casa inteligenta, adaptata atat noilor conditii de clima cat si schimbarilor fundamentale sociale si tehnologice, este perfect realizabila acum.

REALIZAREA UNEI ECOCONSTRUCTII ESTE ARTA OBTINERII ARMONIEI SI ECHILIBRULUI PERFECT INTRE MEDIUL NATURAL, CASA PROPRIU-ZISA SI CEI CARORA LE ESTE DESTINATA.

DESPRE ECOCONSTRUCTII

Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!