IZOLATII CU FIBRE DE LANA
stacks_image_DFA28F86-F604-44DC-A318-65C5B4C0C66D
• REGLAREA AUTOMATA A CLIMEI
Patura izolatoare din lana poseda 2 particularitati de reglare a climei:
a) Constanta a randamentului - Chiar daca o toamna ploioasa mareste umiditatea tuturor elementelor de constructie, patura izolatoare din lana are mereu acelasi randament, o termoizolatie foarte buna. Prin structura speciala a fibrei, suprafata acestora ramane mereu uscata, indiferent de umiditate. Astfel conductivitatea termica de-a lungul lanii este aproape exclusa.
b) inmagazinarea caldurii latente - patura izolatoare din lana utilizeaza continutul de umiditate a fibrelor care poate ajunge pana la 25%, ca si inmagazinarea caldurii latente. Vara in timpul zilei, se formeaza racire prin evaporare, iar noapte caldura de condensare. Astfel, in ciuda greutatii minime, rezulta o ridicata protectie termica.
• TRATAMENT IMPOTRIVA INCENDIILOR SI INSECTELOR CU MATERIALE NATURALE
Efectul inalt de protectie contra incendiilor (Clasă de protecţie contra incendiului conform EN 13501-1: Clasa E), a insectelor si a ciupercilor este atins doar prin adausuri naturale. Acestea sunt bune pentru sanatatea dvs.! Conform metodei de control/verificare EOTA: patura izolatoare din lana e rezistenta impotriva daunatorilor de origine animala si conform EN ISO 846, rezistenta impotriva mucegaiului: nota cea mai buna: 0!
• PROTECTIE A SANATATII
Patura izolatoare din lana utilizeaza 100 % lana de oaie curata, deci nici o fibra sintetica sau fibre reciclate.
Acestea va ofera alte 3 benefici determinante:
a) fibrele de lana nu cauzeaza imbolnaviri pulmonare
b) elasticitatea inalta impiedica ruperea fibrelor
c) lana consta din albumina, care nu este atacata de fibrele corpului
Siguranta tripla pentru dvs si familia dvs, nu numai la montare, ci o viata intreaga!
Protectie a sanatatii prin o diminuarea activa a substantelor daunatoare
Patura izolatoare din lana nu va incarca casa cu substante daunatoare. Mai bine este faptul, ca patura izolatoare din lana leaga o cantitate surprinzator de mare de diferite noxe din atmosfera (de ex. formaldehida, oxid de azot, bioxid de sulf etc.) si le transforma in compusi inofensivi.
• IN FORMA DE TOP
Ondularea fibrelor de lana sunt fixate genetic. Acest „memory effect“ natural asigura ca patura izolatoare din lana sa isi pastreze si dupa multe mii de schimburi de umezeala forma izolanta bufanta, aereana. Unde alte produse si-au pierdut de mult volumul, patura izolatoare din lana este in forma de top!
• PROBATA
Incepand din Decembrie 2003 patura izolatoare din lana este aprobata oficial ca material de constructii si in toate tarile europene. Autorizaţie tehnică Europeană: ETA - 03/0035 CE
• MONTAJ FOARTE USOR
Patura izolatoare din lana se fabrica in diferite latimi si grosimi, ca si rola de fibra omogena, manevrabila. La cerere se pot livra si latimi deosebite, pentru o utilizare rapida si rationala: se ruleaza, se capseaza (fixeaza), se taie. GATA!
• ABSORBANT DE ZGOMOTE
La caracteristicile termice foarte bune ale paturii izolatoare din lana, se adauga amortizarea foarte buna a zgomotului. Suprafata fibrelor nerigida si incretirea fibrelor impiedica cu succes raspandirea sunetului. si produsele noastre speciale, de ex. filt pentru amortizarea zgomotului produs la calcare si filt pentru fixat sub covoare sunt utilizate pentru amortizarea zgomotului.
• BILANT ECOLOGIC – FOARTE BUN
Lana pentru patura izolatoare creste in fiecare an iarasi!. Tunderea nu dauneaza animalelor. Prin componenta naturala, intregul produsul se afla intr-un ciclu natural. La fabricarea lanii, aceasta are comparativ cel mai scazut consum de energie primara (compara testul ecologic 11/93).

AVANTAJE

Pentru fabricarea acestui material de constructie ecologica, modern cu caracteristici deosebite, se utilizeaza doar lana de oaie, o inventie geniala oferita de „mama natura” pentru termoizolatie. Fiecare cunoaste caracteristicile fantastice de izolare a imbracamintei din lana. Utilizati aceste caracteristici si pentru izolarea casei dvs. Prin pieptanare in fabrica se obtin straturi foarte subtiri de patura, ca pot fi stivuite una peste cealalta, la inaltimea dorita. Consolidate mecanic, se alcatuieste o patura termoizolanta cu o capacitate mare termoizolanta.
stacks_image_FA44424C-7A0A-4B7F-9B8F-CF13D03D9F7B

Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!