IZOLATII CU MEMBRANE
stacks_image_E5CE5354-1DAC-4B14-B570-1220D6BF9127

FOLII DE ACOPERIS CU PERMISIVITATE SCAZUTA LA VAPORI PENTRU MANSARDE NELOCUITE

Foliile din polietilena putin permisive la vapori sunt concepute pentru etansarea acoperisurilor in panta, asezate pe sipci si contrasipci. Ele constituie stratul de sub invelitoare perfect , formand o bariera impotriva apei care se scurge sau a zapezii de sub invelis. Aceste folii au intrebuintare la acoperisurile in panta care nu sunt folosite ca mansarda pentru locuit, iar termoizolatia este pusa pe plafonul cladirii. La acest tip de acoperis se formeaza un spatiu natural intre folia fixata pe suprafata capriorului si termoizolatie. Daca acest spatiu este accesibil pentru aerul atmosferic, atunci actioneaza ca si camera de ventilatie. Toate foliile au o stabilitate mare termica precum si rezistenta la UV, iar datorita intaririi cu plasa din polipropilena ele sunt rezistente la rupere.
Folia anticondens se compune dintr-o tesatura de polipropilena acoperita din doua parti cu un strat de polipropilena precum si dintr-un strat netesut din polipropilena de absorbtie. Un strat netesut de absorbtie apara de scurgerea vaporilor condensati, care ajung din incaparile de locuit pe capriorii de acoperis. Acesti vapori, daca sunt in surplus, sunt opriti de stratul netesut, dupa aceea sunt indepartati treptat datorita aerului care ventileaza mansarda.

MEMBRANE DE ACOPERIS CU PERMISIVITATE RIDICATA LA VAPORI PENTRU MANSARDE LOCUITE

Membranele se folosesc ca parte indispensabila in constructia acoperisului cu panta. Din punct de vedere al componentei si al structurii este realizata din poliprolilena PP dispusa in mai multe straturi. Printre materialele de montaj ea se clasifica ca Membrana de Sub Invelitoare cu permisivitate ridicata la vapori ,acesta inseamna ca ea se aseaza direct peste izolatia termica. Membranele regleaza procesul de condensare a vaporilor si de eliminare a acestora, fiind construitae astfel incat nu lasa apa sa treaca, iar vaporii se elimina. In consecinta, apa care ar patrunde sub invelitoare nu va umezi nici capriorii, nici termoizolatia , ci se va scurge pe membrana, de-alungul acesteia. Vaporii se elimina prin membrana, in exterior, neadunandu-se in termoizolatie. De aceea, un paramentru atat de important este permisivitatea ridicata la vapori.

FOLIE DE ACOPERIS SI PERETI BARIERA DE VAPORI PENTRU SPATII NEVENTILATE

Bariera de vapori se foloseste acolo unde trebuie sa fie sustinuta termoizolatia printr-o distanta potrivita de la placi, ceea ce constituie apertura incaperilor (rigips, lambriuri). Bariera de vapori se foloseste la toate aplicatiile in care trebuie sa fie obtinuta etansarea maxima a despartiturii de constructie - la toate acoperisurile si peretii de schelet, care din diferite cauze nu se pot ventila.

Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!