TERMOSISTEM CU PLACI DIN FIBRE DE LEMN
stacks_image_C41D49E7-D3AB-4031-AF0D-C677754E3D99

SISTEM TERMO-FONO IZOLANT PENTRU FATADE PE BAZA DE POLISTIREN EXTRUDAT

Straturile de tencuială au menirea de a proteja diferite obiecte impotriva umidităţii şi impotriva altor influenţe ambientale. Sistemele de tencuială GUTEX special dezvoltate, verificate şi aprobate indeplinesc această sarcină in cea mai mare măsură. Armonia ideală intre tencuială şi placa suport este decisivă pentru funcţionalitatea sistemului. Cu aceste două sisteme vă oferim posibilitatea de a alege intre o structură pur minerală sau o tencuială de acoperire cu ceară siliconică

DESCRIEREA SISTEMULUI

TENCUIALA INFERIOARA / TENCUIALA DE BAZA
Tencuiala de baza poate fi aplicata intr-o singură etapa de lucru (umed pe umed) sau in două etape (spacluire transversala + spacluire de armare)
Pentru a respecta grosimea minima de 4 respectiv 5 mm si pozitia stratului de armare in treimea exterioara a tencuielii inferioare, va recomandam sa aplicati tencuiala in doua etape de lucru.
STRATUL DE ARMARE
Acest strat raspunde de evitarea fisurarii in tencuială. Pentru a prelua miscarile suportului şi tensiunile rezultate de pe urma influentelor termice, acest strat necesită o asezare suprapusa, pe toată suprafaţa.
GRUNDUL
Regulează absorbtia placii suport impiedicand astfel o intarire pera rapida a tencuielii de finisare. In acelasi timp serveste drept pod de aderenta, oferind tencuielii inferioare o prima protectie impotriva intemperiilor. Tencuiala inferioara prevazuta cu grund poate sta mai mult timp neacoperit, inainte de aplicarea tencuielii de finisare (petrecerea iernii in această stare).
TENCUIALA DE FINISARE
Acest tip de tencuiala confera sistemului protecţia propriu zisa impotriva intemperiilor. Prin diferitele structuri de tencuieli, marimi de granulatie si culori, configuratiile disponibile sunt practic nelimitate.
STRAT DE VOPSEA (este necesar doar la termosisteme Thermowall)
Asigura o protecţie suplimentara impotriva influentelor intemperiilor, conferind constructiei un aspect omogen, si combinat cu vopsele minerale-PV are efect preventiv impotriva atacului ciupercilor si al algelor.
PROTECTIA IMPOTRIVA STROPILOR DE APA
Datorita protectiei suplimentare impotriva stropilor de apa, Thermowall/-gf poate fi montat pană la contactul cu pamantul.
.
 
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!