TERMOSISTEM GRANULE DIN PLUTA
stacks_image_4B7B4B82-04DB-4811-9DDF-B55A9FD2B33A

SISTEM TERMO-FONO IZOLANT PE BAZA DE GRANULE PLUTA

SUBER TRES este denumirea comercială a unui produs brevetat dotat cu nenumarate utili-zări în sectorul construcţiilor şi al industriei, al automobilelor şi al nauticii, extensibil şi în alte domenii dacă se iau în consideraţie numeroasele posibilităţi de utilizare datorate proprietăţi-lor sale care, puţin probabil, se regăsesc unite într-un singur produs pe ● UMIDIFUG ŞI TRANSPIRANT ● IZOLANT TERMO-ACUSTIC ● REZISTENT LA SĂRĂTURI ● SIGILANT ŞI ADEZIV ● REZISTENT LA FOC ● ANTIUMIDITATE

APLICATII

Tencuieli faţade.
Impermeabilizări de pardoseli, terase şi învelişuri.
Acoperirea tencuielilor şi restructurarea faţadelor.
Adeziv între ciment şi faianţă, parchet, inclusiv pe faianţă veche.
Sigilarea crăpăturilor şi fisurilor de mici dimensiuni.
Izolare termică în general.
Amortizarea zgomotului, a vibraţiilor şi a rezonanţei în edificii.
Absorbire acustică, în sonorizare.
Protecţie împotriva oxidării.
Izolarea depozitelor industriale.
Articulaţii de dilatare.
Protecţie împotriva umidităţii şi a micoflorei.
Pavarea în instalaţii recreative.
Sigilare de articulaţii la temperatură înaltă.
Acoperire de grinzi şi stalpi de fier.
Acoperirea sălilor de motoare a ambarcaţiunilor.
Acoperirea părţii interne a automobilelor.
Adeziv pentru benzile sonore de cauciuc de pe asfalt.
Material izolant pentru rulote auto.
Treceri de pietoni pentru evitarea alunecării pietonilor sau a motocicletelor în caz de precipitaţii.
Material intermediar între ciment şi clorocauciuc în piscine.
Material izolant şi sigilant pentru ţigle în cazul acoperişurilor.
Barieră pentru punţi termice în grinzi şi stalpi din ciment intern-extern pentru evitarea formării de condens.
Case din lemn.
Depozite pentru apă/ulei/benzină.

DESCRIERE

SUBER TRES este un produs ecologic, monocomponent, gata de utilizare, obţinut prin amestecul, în faza de elaborare şi printr-un sofisticat ciclu de producţie, de variate componente: praf de plută care conţine granule de variate dimensiuni (cel mai bun IZOLANT TERMIC NATURAL), răşină acrilică, grăsimi vegetale şi apă. Aceste materiale, stabile în timp, sunt supuse unui proces de unire care nu alterează caracteristicile lor, ci, dimpotrivă, unele dintre ele sunt intensificate.

PREZENTARE

Inainte de a fi aplicat, SUBER TRES se prezinta ca o pasta mai mult sau mai putin densa, care, dupa ce se aplica, se transforma intr-o masa compacta avand o buna aderenta pe toate suprafetele, atat netede cat si aspre si neregulate, cu optime caracteristici de curabilitate, elasticitate si rezistenta la foc sau in caz de situatii extreme de temperatura (congelare).

APLICARE

Aplicarea SUBER TRES-ului este garantată de o bună aderenţă pe orice tip de suprafaţă, poate fi utilizat manual cu ajutorul unui şpaclu american pentru stucatură, sau pentru proiecţie, această metodă fiind recomandată în mod particular pentru SUBER TRES faţade şi învelişuri pe suprafeţe orizontale şi verticale.
In general, timpul de maturatie variaza intre 8 si 48 de ore depinzand de tipul de suport si de temperatura mediului inconjurator in momentul aplicarii si de grosi-mea aplicata. Dupa ce se aplica prima mana in strat subtire care are functia de amorsa, se termina cu a doua mana de finisaj/grosime pana la realizarea unui invelis de 2,5 - 3 mm.

FINISARE

SUBER TRES poate fi acoperit cu tencuială de ghips sau ipsos, de nisip sau ciment, vopsit sau îmbrăcat cu hartie. Va putea fi aplicat fără a fi necesar un finisaj ulterior încorporand un pigment în faza de fabricare pentru a da produsului final aspectul dorit.

Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!